Σχετικά με το Zap-it!

Αποδεδειγμένα ο αποτελεσματικότερος τρόπος για γρήγορη ανακούφιση από την ταλαιπωρία των τσιμπημάτων των κουνουπιών.

Το zap-it! είναι ο απλούστερος, αποτελεσματικότερος και ασφαλέστερος τρόπος για να σταματήσει η φαγούρα και να μειωθεί το πρήξιμο και το ερύθημα (κοκκίνισμα) του δέρματος, συνέπειες γνωστές σε όλους, ιδίως σε εκείνους που υποφέρουν από αλλεργικές αντιδράσεις στα τσιμπήματα κουνουπιών.

Σε κλινικές δοκιμές, πάνω από 90% των ανθρώπων που συμμετείχαν, δήλωσαν ότι η φαγούρα σταμάτησε το πολύ σε πέντε λεπτά μετά τη χρήση του zap-it! στα τσιμπήματα τους.

Το zap-it! δεν περιέχει αμμωνία ή άλλες επιβλαβείς χημικές ουσίες, είναι αντιαλλεργικό, μικρό, καθαρό, διακριτικό, συμπαγές και πολύ ελαφρύ. Είναι οικολογικό καθώς δεν περιέχει μπαταρίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να θεραπεύσει μέχρι και 1000 τσιμπήματα.

Τρόπος χρήσης του zap-it!

Οδηγίες χρήσης:

  • Τοποθετήστε την επίπεδη άκρη της συσκευής, απευθείας στην κορυφή του τσιμπήματος του κουνουπιού, σε επαφή με το δέρμα σας.
  • Κρατήστε το ανάμεσα στα δύο πρώτα δάχτυλα και πιέστε το κουμπί με τον αντίχειρα σας.
  • Πατήστε γρήγορα πέντε ή περισσότερες φορές. Εσείς θα αποφασίσετε πόσα κλικ χρειάζεστε.

Μετά από μερικά λεπτά η φαγούρα θα εξαφανιστεί. Ανάλογα με το τσίμπημα μπορεί να χρειαστούν περισσότερα κλικ. Επαναλάβετε αν και όσες φορές χρειαστεί. Αν χρησιμοποιηθεί λίγο μετά το τσίμπημα, μετά από λίγη ώρα δεν θα υπάρχει το παραμικρό ίχνος.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πάνω από λεπτά υφάσματα.

Πως λειτουργεί

Τα κλικ στην περιοχή του τσιμπήματος έχουν σαν αποτέλεσμα τον εντοπισμό του δηλητηρίου του κουνουπιού και την παρεμπόδιση της απελευθέρωσης της ισταμίνης που προκαλεί τη φαγούρα και την επιθυμία για ξύσιμο.

Η τοξικότητα του τσιμπήματος εξουδετερώνεται, χωρίς επιβλαβή επίδρασή στο περιβάλλον δέρμα, σταματώντας κατά συνέπεια το σύνηθες πρήξιμο και ερύθημα.

Οφέλη και βασικά χαρακτηριστικά:

zap-it
  • Σταματάει άμεσα τη φαγούρα και την επιθυμία για ξύσιμο
  • Μειώνει δραματικά το οίδημα και το ερύθημα
  • Ασφαλές, απλό και εύκολο στη χρήση, αποτελεσματικό στα περισσότερα τσιμπήματα εντόμων, μεδουσών και τσουκνίδων
  • Δοκιμασμένο εκτενώς από κορυφαίους ερευνητές στο χώρο των τσιμπημάτων των κουνουπιών και των επιπτώσεων τους.
  • Τόσο οικολογικό όσο ακούγεται, χωρίς μπαταρίες χωρίς χημικά, αντιαλλεργικό, χωρίς ημερομηνία λήξεως
  • Οικονομικά αποδοτικό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μέχρι και 1000 τσιμπήματα
  • Φορητό και διακριτικό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Κλινικές δοκιμές και τεχνικά αρχεία

Το "London School of Hygiene & Tropical Medicine" διεξήγαγε δύο κλινικές δοκιμές για να αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα και ασφάλεια του zap-it! Τα τελευταία αποτελέσματα εκδόθηκαν τον Ιανουάριο του 2010 και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η φαγούρα σταμάτησε στα πέντε πρώτα λεπτά σε πάνω από το 90% των ατόμων που συμμετείχαν στη δοκιμή. Άλλες κλινικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από την LSHTM σε περιβάλλοντα δοκιμών στο Λάος και σε περιοχές του Αμαζονίου, παρείχαν εξίσου πειστικά αποτελέσματα.

Έχει καταχωρηθεί ως ιατροτεχνολογική συσκευή στην κλάση ΙΙα με αριθμό: CE 0499, με πιστοποιητικό εγγύησης ποιότητας εγκεκριμένου προϊόντος σύμφωνα με το παράρτημα V της οδηγίας περί ιατροτεχνολογικών προϊόντων: 92/94EEC. Αριθμός πιστοποιητικού: 1044473-00 στις 5 Ιουλίου του 2010.
Το εμπορικό σήμα έχει καταχωρηθεί στα Εμπορικά σήματα της Ε.Ε. (E.U., Community Trade Marks) στις κλάσεις 9 & 10, με αριθμούς: 3,870,284 στις 10 Ιουλίου 2006 και 2502765 στις 18 Νοεμβρίου 2008, αντίστοιχα.
Πραγματοποιήθηκε επιτυχής έλεγχος δεοντολογίας του εργοστασίου του zap-it από το 'Bureau Veritas' και τα αποτελέσματα καταχωρήθηκαν στον ιστότοπο του SEDEX. Αριθμός έκθεσης: FRT10100810547 στις 4 Ιουνίου του 2010.
Συμμορφώνεται με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατοχυρώθηκε από τον από Paul Hudz στις 5 Μαρτίου του 1996 με αριθμό: 5,496,356.
Κατασκευάζεται και συσκευάζεται στην Κίνα. Το εργοστάσιο έχει ελεγχθεί από την NQA και του έχει χορηγηθεί πιστοποίηση ISO-13485-2003. Αριθμός πιστοποιητικού: 34083 στις 6 Ιουλίου του 2010.
Ο σχεδιασμός του προϊόντος έχει καταχωρηθεί από την 'Ecobrands Ltd' στην ευρωπαϊκή κοινότητα, με αριθμό: 000277389-0001, στις 10 Ιανουαρίου του 2005.
Το προϊόν κοινοποιήθηκε στο τμήμα Ιατροτεχνολογικών προϊόντων του ΕΟΦ στις 27 Μαρτίου του 2012, από την αlife - Βασίλης Κιλικλής.

Παιδί που κάνει zap-it!